Mini Esküvő 2022

Virágokkal szegélyezett bevezető út, romantikus erdei környezet, friss levegő, parosított terület, ezzel várunk mindenkit sok szeretettel, hogy a családdal és a barátokkal együtt ünnepelhessétek életetek első közös nagy napját!

Csereerdő Szíve külső és belső terei alkalmasak rusztikus vagy elegáns vintage hangulatú esküvők megtartására. Ajánljuk azoknak  a pároknak, akik egy romantikus gyertyafényes bulira vágynak, melyet akár egy nyári napon a csillagos ég alatt is meg lehet tartani.

Helyszínünkön az adott napon csak, és kizárólag egy esküvőt bonyolítunk le, így garantáljuk, hogy nem fog zavarni benneteket senki.

A hivatalos polgári szertartás helyszíne lehet kis bittokunk közepén, az örökzöldekkel, és virágokkal határolt romantikus ösvényünk.  Az ünnepi vacsora és buli megtartásához pedig a tó mellett elhelyezkedő fedett teraszunk biztosítja a jó hangulatot, mely mellett teljesen felszerelt erdei házunk található.

Nagyon nehéz időszak ez most minden pár számára, akik most tervezik esküvőjüket. De bízunk benne, és mindent megteszünk azért, hogy a nagy nap a körülmények dacára is tökéletes legyen a higiéniai szabályok maximális betartása mellett.

Ha kérdésetek lenne keressetek bizalommal az ajánlatkérő platformunkon, melyre megpróbálunk 24 órán belül válaszolni. Illetve ha egyedi elképzelésetek lenne természetesen lehetőség van a megvalósítására..:)