Esküvő/ Mini Esküvő 2022

Virágokkal szegélyezett bevezető út, romantikus erdei környezet, friss levegő, parkosított terület; ezzel várunk mindenkit sok szeretettel, hogy a családdal és a barátokkal együtt ünnepelhessétek életetek első közös nagy Napját!

Csereerdő Szíve külső és belső terei alkalmasak rusztikus vagy elegáns, vintage hangulatú esküvők megtartására. Ajánljuk azoknak  a pároknak, akik egy romantikus, gyertyafényes bulira vágynak, melyet akár egy nyári napon, a csillagos ég alatt is megtarthatnak.

Helyszínünkön az adott napon csak és kizárólag egy esküvőt bonyolítunk le, így garantáljuk, hogy nem fog zavarni benneteket senki.

A polgári szertartás helyszíne lehet kis bittokunk közepén, az örökzöldekkel és virágokkal határolt romantikus ösvényünknél. Az ünnepi vacsora és buli pedig megtartható a tó mellett fedett panoráma teraszunkon, a teljesen felszerelt erdei házunknál.

A koronavírus- járvány miatt nehéz helyzeteket élnek át az esküvőjüket tervezgető párok. Mi mindent megteszünk azért, hogy a NAGY nap – a körülmények dacára is – tökéletes legyen a higiéniai szabályok maximális betartása mellett.

Egyedi ajánlatért keressetek bizalommal az info@csereerdoszive.com e-mailen, melyre megpróbálunk 24 órán belül válaszolni. Ha egyedi elképzelésetek lenne, természetesen lehetőség van annak megvalósítására..:)